۱ فروردین ۱۴۰۲

آیین درختکاری در مدارس روستاهای عسلویه به همّت شرکت جم‌صنعتکاران

آیین درختکاری در مدارس روستاهای عسلویه به همّت شرکت جم‌صنعتکاران
در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی شرکتی انجام شد
در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی شرکتی و ایجاد خط تعاملی بین جامعه بومی و صنعت پیش از ظهر روز دوشنبه 22 اسفندماه 1401 و همزمان با هفته درختکاری، آیین کاشت 75 نهال درختان مثمر در مدرسه متوسطه پسرانه شهید زارعی عسلویه به همّت شرکت جم‌صنعتکاران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت جم‌صنعتکاران؛ مدیر مدرسه شهید جاسم زارعی روستای سهمو شمالی عسلویه در حاشیه آیین درختکاری با اشاره به اهمیت محیط زیست و توصیه رهبر انقلاب برای کاشت ۳ درخت به‌ دست هر ایرانی، عنوان کرد: «در تقویم کشور ما ۱۵ اسفندماه به عنوان روز درختکاری نامگذاری شده است، امسال نیز هفته منابع طبیعی با شعار "درخت برای زندگی" از این روز آغاز شده و تا ۲۲ اسفند ادامه داشته که در روز پایانی این هفته شاهد کاشت 75 اصله نهال در این مدرسه بودیم. خوشحال هستیم که در عسلویه، صنایع پای کار محیط زیست هستند.»
ابراهیم حسینی ضمن تشکر از زحمات پرسنل مجموعه جم‌صنعتکاران و اداره‌ی HSE گفت: «مردم محلّی از خدمات پتروشیمی جم در جامعه پیرامونی احساس رضایت دارند و خوشبختانه خدمات ارائه شده موجب ایجاد ارزش افزوده برای منطقه گردیده است.»
گفتنی است این آیین با حضور معاونت پشتیبانی شرکت جم‌صنعتکاران و جمعی از مدیران همراه بود که تعداد 60 اصله درخت نخل خرما و 15 نهال درخت لیمو در مدرسه متوسطه پسرانه شهید زارعی عسلویه کاشته شد.
۲۴ اسفند ۱۴۰۱ ۰۹:۵۲
تعداد بازدید : ۳۹
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید