۱۶ بهمن ۱۴۰۱

بهره‌برداری از رستوران شرکت جم صنعتکاران در آینده نزدیک

بهره‌برداری از رستوران شرکت جم صنعتکاران در آینده نزدیک
مدیر پروژه رستوران شرکت جم صنعتکاران از تکمیل عمده فعالیت‌های اجرایی و بهره‌برداری از آن در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت جم صنعتکاران، مهندس امین مسعودی با اشاره به اهداف این پروژه عنوان کرد: «پروژه احداث رستوران با هدف تخصیص فضای مناسب با معیارهای استاندارد و افزایش سطح رضایت‌مندی، کاهش تردد خودرو در سطح مجتمع و ریسک‌های ناشی از آن، و افزایش کیفیت خدمات با توجه به حذف حمل و نقل غذا در دستور کار قرار گرفت.»
وی افزود: «پس از اخذ مجوزهای موردنیاز، در گام اول، محوطه ماشین‌آلات واقع در ضلع شمالی ساختمان رستوران مرکزی با دارا بودن پتانسیل‌های لازم به عنوان گزینه نهایی انتخاب گردید. در مرحله اول، عملیات برشکاری و برچیدن سازه و سایر المان‌های قابل استفاده ساختمان انجام گرفت و پس از انتقال ماشین‌آلات به موقعیت جدید و آماده‌سازی زمین، 25 اسفند 1399 با حضور مدیرعامل پتروشیمی جم و مهندس علی ابراهیم‌زاده، مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران به طور رسمـی کلنگ‌زنی شد.»  
مدیر پروژه رستوران شرکت جم صنعتکاران با اشاره به مشخصات فنی پروژه و شرح فعالیت‌ها اظهار کرد: «این ساختمان با مساحت 3،200 متر مربع در دو طبقه احداث گردیده است. بیش از 1،800 مترمربع به سالن همکف به عنوان فضای اصلی ساختمان اختصاص دارد و به منظور تامین فضای تشریفات سرو غذا و ارائه سرویس‌ در رویدادهای گوناگون و رفع نیاز موجود در سطح مجتمع نیز مساحتی بیش از 600 مترمربع در طبقه اول با اعمال ملاحظات طراحی معماری ویژه در نظر گرفته شده است.»
مهندس مسعودی خاطرنشان کرد: «مساحتی بالغ بر 700 مترمربع نیز برای تامین فضای سردخانه‌ها، ساختمان پست برق در دو طبقه، رواق‌ها و سایر فضاهای اختصاصی در نظر گرفته شده است. فضاسازی ساختمان رستوران برای ظرفیت حداکثر 1،400 نفر طراحی شده که به نحو مطلوبی پاسخگوی نیاز پرسنل در شیفت‌های کاری و وعده‌های غذایی مختلف خواهد بود.»
وی افزود: «در حال حاضر، پس از گذشت بیش از یک سال از آغاز پروژه، عمده فعالیت‌های اجرایی ساختمان خاتمه یافته و تقریبا به شکل صد درصد تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.»
مدیر پروژه رستوران شرکت جم صنعتکاران با توضیح ملاحظات طراحی ساختمان گفت: «یکی از چالش‌های پیش روی اجرای پروژه، مجاورت ساختمان با واحد Butene-1 و در نظر گرفتن ملاحظات ویژه ایمنی بوده است. به این منظور، بررسی‌های فنی مبتنی بر تحلیل پیامد (Consequence Analysis) با مدل‌سازی ساختمان و شبیه‌سازی انفجار در واحد B1 توسط مشاوران مجرب و با بهره‌گیری از استانداردهای معتبر در دستور کار قرار گرفت. در این راستا شبیه‌‌سازی انفجار ابر بخار (VCE) و برآورد فشار ناشی از آن بر سازه ساختمان در سناریوهای مختلف انجام گرفت.»
مهندس امین مسعودی یادآور شد: «بر اساس نتایج آنالیزهای فنی، سازه فولادی ساختمان و سقف عرشه فولادی با معادل‌سازی فشار ناشی از انفجار بار استاتیکی معادل 3 تن بر مترمربع طراحی گردید. همچنین به منظور مقابله با اثر فشار انفجار در ضلع غربی ساختمان، دیوار مسلح بتنی طراحی گردید. اجرای سیستم تهویه مطبوع و سایر اجزای ساختمان نیز با ملاحظه نتایج مطالعات خطر و با هدف کاهش خطرات محتمل ناشی از انفجار در واحد صنعتی صورت پذیرفته که به لحاظ ایمنی مدنظر قرار گرفته است.»
وی اضافه کرد: «زمان‌بندی اولیه پروژه مطابق فرم درخواست و تصویب پروژه (PRA)  به مدت یک سال و اسفند 1400 در نظر گرفته شده بود که با توجه به تعدد آیتم‌های کاری و طولانی شدن پروسه تامین برخی از اقلام و متریال موردنیاز پروژه و علی‌رغم بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت تیم اجرایی، در پایان سال 1400 پیشرفت فیزیکی 81 درصدی محقق گردید.»
مدیر پروژه رستوران جم صنعتکاران با اشاره به هدف‌گذاری اتمام پروژه در کوتاه‌ترین زمان ممکن گفت: «در حال حاضر و با انطباق قابل قبول پیشرفت پروژه با برنامه‌ زمانبندی، بهره‌برداری از ساختمان در موعد مقرر قابل حصول است.»
مهندس مسعودی بیان کرد: «برآورد هزینه‌های اجرای پروژه احداث رستوران برای کلیه فازهای طراحی، تامین متریال و تجهیزات و فاز اجرا حدود 800 میلیاردریال است.»
وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص و نقاط قوت پروژه اضافه کرد: «با وجود چالش‌ها، موانع و محدودیت‌های متعدد در فازهای طراحی، تامین متریال و تجهیزات و اجرای پروژه، نقاط قوت و ظرفیت‌های عملیاتی مختلف در سطوح و بخش‌های گوناگون تیم مدیریتی و اجرایی پروژه به عنوان عامل به حداقل رساندن تبعات ناشی از موانع موجود در مسیر اجرای پروژه اثربخش بوده‌اند.»
به گفته‌ی مدیر پروژه رستوران جم صنعتکاران «مهم‌ترین نقاط قوت این پروژه تمرکز بر توان و ظرفیت داخلی مجموعه در طراحی، تامین و اجرا، تامین مالی مطلوب پروژه با وجود افزایش کم‌سابقه هزینه‌ها، بهره‌گیری از اصول مهندسی خرید و پیاده‌سازی زنجیره تامین بهینه، بهره‌گیری از استانداردهای کارآمد در مدیریت پروژه، رعایت کامل ملاحظات ایمنی و پیشگیری از خسارت و حادثه، تحقق کلیه ابعاد و شاخص‌های کیفی و فنی مورد انتظار و به‌کارگیری تیم فنی متخصص و تیم‌های اجرایی توانمند بوده است.»
مهندس امین مسعودی درباره منابع انسانی و ماشین‌آلات درگیر در پروژه گفت: «پروژه احداث رستوران با بهره‌گیری از حدود 360،500 نفر-ساعت نیروی انسانی مجرب (مستقیم و غیرمستقیم) در دیسیپلین‌های کاری مختلف انجام شده و همچنین 5،900 دستگاه-ساعت انواع ماشین‌آلات در مقاطع زمانی مختلف پروژه مورد استفاده بوده است.»
مدیر پروژه رستوران جم صنعتکاران تصریح کرد: «به واسطه همگرایی ارکان پروژه، مساعدت‌ها و حمایت‌های مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران و تعامل سازنده عوامل موثر در پروژه شاهد انطباق قابل قبول با اهداف و شاخص‌های پیش‌بینی شده بودیم. انجام موفق چنین پروژه‌ای با چالش‌ها و محدودیت‌های متعدد و در بازه زمانی بسیار فشرده تنها با همکاری و همیاری فراگیر میسر شده است.»
وی اظهار کرد: «امید است که با تلاش‌های صورت گرفته، هدف والای این پروژه یعنی ارزش‌گذاری بر انتظارات و تامین رضایت‌مندی نیروی انسانی، محقق شده و با بهره‌گیری از تجارب کسب شده، شرکت جم صنعتکاران همواره در ایفای نقش خود در راستای تامین منافع ذینفعان و تحقق اهداف عالیه سازمانی، موثرتر و موفق‌تر عمل نماید.»  
۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱۳:۰۴
تعداد بازدید : ۲۱۵
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید