مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران به همراه جمعی از مدیران از روند اجرایی، مراحل پایانی و وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه رستوران بازدید کردند
بازدید مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران از مراحل پایانی پروژه رستوران
توسعه رستوران مرکزی مجتمع پتروشیمی جم، احداث ساختمان جدید رستوران به منظور سرویسدهی مطلوب به کارکنان با مجموع مساحت طبقه همکف و اول 3200 مترمربع و ظرفیت 1400 نفر میباشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت جمصنعتکاران، مهندس «علی ابراهیمزاده» در حاشیه این بازدید از معاونت فنی، معاونت پشتیبانی، رئیس مهندسی، رئیس برنامهریزی، رئیس تدارکات و واحد HSE شرکت بابت تسریع در اجرای این پروژه و همّت در تسهیل روند پیشرفت پروژهها تقدیر کرد.
وی عنوان کرد: «لازم میدانم که از زحمات و تلاشهای بیشائبه مدیران و همچنین همه افرادی که به نحوی در پیشبرد این پروژه سهیم هستند قدردانی نمایم.»
مدیرعامل شرکت جم صنعتکاران تصریح کرد: «در سایه همدلی و همراهی کلیه ارکان پروژه، شرکت جم صنعتکاران با تمام توان فعالیتهای مهندسی، مدیریتی، تعمیراتی، خدماتی و... را دنبال کرده و همواره به پیشرفت پروژهها به ویژه پروژههای متناسب با نیاز پتروشیمی جم و منطقه میاندیشد و مصمم است فضای بهتری را برای پرسنل ایجاد کند.»
مهندس ابراهیمزاده همچنین دستور داد پروژه ساخت رستوران تا پایان خردادماه سال جاری به مرحله بهرهبرداری برسد.
توسعه رستوران مرکزی مجتمع پتروشیمی جم، احداث ساختمان جدید رستوران به منظور سرویسدهی مطلوب به کارکنان با مجموع مساحت طبقه همکف و اول 3200 مترمربع و ظرفیت 1400 نفر میباشد.
عملیات ساخت رستوران شامل 1450 مترمکعب خاکبرداری و تخریب، 75000 کیلوگرم آرماتوربندی، 1500 مترمربع قالببندی، 1100مترمکعب بتنریزی و 380 تن ساخت و نصب استراکچر فولادی بوده است.
گفتنی است انجام مطالعات خطر انفجار و اعمال ملاحظات ویژه در طراحی پروژه به دلیل مجاورت با واحد B1، تامین مالی مطلوب پروژه و پیادهسازی زنجیره تامین بهینه، انجام عملیات اجرایی بدون ایجاد اختلال در تردد وسائط نقلیه و سرویسدهی آشپزخانه رستوران مرکزی، تمرکز بر اخذ و اعمال نظرات فنی کلیه ذینفعان در اجرا و بهرهگیری و اعمال اصول و استانداردهای کارآمد در مدیریت پروژه از ویژگیها و نقاط قوت این پروژه محسوب میشود.