۴ خرداد ۱۴۰۱

پیشرفت مناسب پروژه های توسعه رستوران جم صنعت کاران و نوسازی آشپزخانه مرکزی پتروشیمی جم

پروژه توسعه رستوران
مدیرعامل شرکت جم صنعت کاران به همراه مدیر توسعه منابع انسانی شرکت پتروشیمی جم از روند اجرایی و میزان پیشرفت پروژه های «رستوران شرکت جم صنعت کاران» و «بازسازی رستوران شرکت پتروشیمی جم« بازدید کردند.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت جم صنعت کاران، قبل از ظهر امروز مهندس علی ابراهیم زاده مدیرعامل شرکت جم صنعت کاران به همراه مدیر توسعه منابع انسانی شرکت پتروشیمی جم از روند کار و پیشرفت فیزیکی  پروژه توسعه رستوران جم صنعت کاران و  پروژه بازسازی آشپزخانه رستوران مرکزی مجتمع پتروشیمی جم بازدید به عمل آوردند.

 

پروژه «توسعه رستوران شرکت جم صنعت کاران« شامل توسعه رستوران مرکزی شرکت جم صنعت کاران، تهیه کلیه متریال و تجهیزات و اجرای ساختمان و رستوران پرسنل شرکت جم صنعت کاران می باشد. این پروژه ی در حال انجام هم اکنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

در ادامه از پروژه «نوسازی آشپزخانه رستوان مرکزی مجتمع پتروشیمی جم» شامل عملیات نوسازی و افزایش ظرفیت آشپزخانه رستوران مرکزی مجتمع پتروشیمی جم در کلیه نظام کاری است نیز بازدید به عمل آمد. این پروژه ی در حال انجام هم اکنون 47.5 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

از جمله مهمترین نقاط قوت این دو پروژه  - تمرکز بر توان و ظرفیت انسانی داخلی شرکت در انجام مراحل طراحی و اجرا- انجام عملیات اجرایی بدون ایجاد اختلال در تردد وسائل نقلیه و  تامین مالی مطلوب پروژه و پیاده سازی زنجیره تامین بهینه  و  همچنین تمرکز بر اخذ - اعمال نظرات فنی کلیه واحدها در اجرای پروژه، است.
 
۲۲ فروردین ۱۴۰۱ ۲۱:۰۷
تعداد بازدید : ۱۴۹
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید