۱ فروردین ۱۴۰۲
این پروژه در حال انجام هم اکنون به پیشرفت فیزیکی برابر با % 53 رسیده است

پروژه احداث سیستم بارگیری دائمی بوتادین شرکت پتروشیمی تخت جمشید

پروژه احداث سیستم بارگیری دائمی بوتادین شرکت پتروشیمی تخت جمشید
توسط شرکت جم صنعت کاران در حال انجام است
به گزارش روابط عمومی شرکت جم صنعت کاران،  عملیات ساخت و نصب سیستم بارگیری دائمی بوتادین 1/2شرکت پتروشیمی تخت جمشید شامل اجرای کلیه فعالیت‌های سیویل، پایپینگ، برق و ابزار دقیق، نصب کلیه تجهیزات و عملیات پیشراه‌اندازی از تاریخ 26 مهر ماه 1400 آغاز شده است.
طبق قرار اولیه ، مدت زمان اولیه انجام این پروژه 4 ماه پیش بینی شده است.
این پروژه در حال انجام هم اکنون به پیشرفت فیزیکی برابر با % 53 رسیده است.
از جمله چالشهای پیش روی این پروژه می توان به: -انجام عملیات اجرایی در مجاورت واحد در حال بهره‌برداری بوتادین و در نظر گرفتن ملاحظات ویژه ایمنی –  فشردگی قابل توجه برنامه زمانبندی پروژه  – تداخل بارگیری محصول واحد بوتادین با عملیات اجرایی پروژه اشاره کرد.
از مهمترین نقاط قوت این پروژه نیز می توان به: - انجام پروژه به طور مستقیم توسط شرکت جم‌صنعت‌کاران و بدون واگذاری به پیمانکار جزء - نظارت فنی و کیفی مطلوب بر فعالیت‌های اجرایی - تامین به موقع کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز پروژه و بهره‌گیری از تیم اجرایی مجرب نام برد.
۱۸ بهمن ۱۴۰۰ ۱۱:۵۲
تعداد بازدید : ۳۹۳
Loading

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید