شرکت جم صنعت کاران که پیش از این نیز اجرای کلیه پروژههای ساختمانی مجتمع پتروشیمی جم را بر عهده داشته است، مجری طرح توسعه رستوران مرکزی پتروشیمی جم است. زیربنای کل طرح توسعه رستوران مرکزی مجتمع پتروشیمی جم دو هزار و ۳۵۰ متر مربع است. زیربنای طبقه همکف این طرح دو هزار متر مربع و زیربنای طبقه VIP این ساختمان ۳۵۰ متر مربع است. ظرفیت خدمات رسانی سالن همکف رستوران ۱۲۶۰ نفر است.
در این مراسم علاوه بر دکتر محمدرضا سعیدی، مدیرعامل مجتمع پتروشیمی جم، مهندس نادر کاظمیان، مدیر مجتمع پتروشیمی جم و عضو هیات مدیره جم صنعت کاران، مهندس ابراهیم زاده مدیر عامل شرکت جم صنعت کاران، مصطفی ملکوتی رئیس هیات مدیره شرکت جم صنعت کاران و معاونان، نیروهای فنی و کارگران شرکت جم صنعت کاران حضور داشتند.
طرح توسعه رستوران مرکزی پتروشیمی جم این امکان را فراهم میکند که خانواده بزرگ پتروشیمی جم، پس از پایان محدودیتهای مرتبط با بیماری کووید-۱۹، بتوانند زیر یک سقف و بر سر یک سفره بنشینند.